Volg relatietherapie in Nijmegen en omgeving

Wil je snel aan de slag met relatietherapie in Nijmegen of omgeving? Wij zijn een praktijk met ervaren en gespecialiseerde therapeuten waar je altijd meteen terecht kunt. Je kunt met en zonder doorverwijzing zowel overdag als ’s avonds een afspraak maken. In onze praktijk in Nijmegen begint relatietherapie altijd met probleemverheldering. Eerst gaan wij kijken wat er allemaal speelt. Daarbij is er ruimte voor de verhalen van beide kanten, van jou en van jouw partner. Wij vragen jullie om echt te luisteren naar de kant van de ander. Op basis van dit gesprek proberen we duidelijk te krijgen wat jullie willen bereiken in de therapie. Onze therapeuten zijn er niet om te oordelen maar juist om te helpen. Wel zullen zij duidelijk stelling nemen als iets niet werkt voor een goede relatie of voor jullie therapiedoelen. Vraag jij je regelmatig af wat er aan de hand is met jullie relatie en/of heb je regelmatig gevoelens van twijfel, onzekerheid of boosheid in jullie relatie? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor het volgen van relatietherapie in Nijmegen en omgeving.

Neem contact op

Persoonlijke hulpverlening bij relatietherapie in Nijmegen en omgeving

Maak je de problemen niet groter dan ze zijn door in therapie te gaan? Dit is een vraag die wij vaak krijgen. Het tegendeel is juist waar! Bij relatietherapie in Nijmegen of omgeving wordt er gekeken naar oorzaken, maar nog meer naar oplossingen. Dit wordt gedaan door in te zoomen op jullie emoties, gedachten en gedragspatronen en communicatie. Wat voel je of heb je gevoeld bij alles wat er is gebeurd? Als je merkt dat de ander openstaat voor wat het met je gedaan heeft is het misschien weer mogelijk om tot elkaar te komen. Ook kijken we of er gedachten zijn die niet kloppen of niet handig zijn. Vaak begint daar een stukje onbegrip en verkeerde gedragspatronen. Aan de hand van wat jullie belangrijk vinden in de relatie, zoeken we naar alternatieven die beter werken. Wil je een afspraak inplannen bij een psycholoog in Nijmegen? om je relatie te redden of te verbeteren? Stuur een bericht naar Sharda, de praktijkmanager van Psyexperts. Bel Sharda op 06-423 056 56 of mail naar secretariaat@psyexperts.nl

Contact ons

Een unieke aanpak op het gebied van relatietherapie

De olie die een relatie laat lopen of vastlopen is communicatie. Bij relatietherapie in Nijmegen onderzoeken we welke communicatiestijl jij en je partner hebben. Dit is namelijk vaak de basis voor veel onbegrip. Als de communicatie bij jullie niet goed gaat, kijken we hoe we die kunnen verbeteren. Richting het einde van het traject wordt er toegewerkt naar hoe je zou willen dat je relatie eruit zou zien. Misschien kun je er samen wel (weer) iets moois van maken. Blijf je vechten of vluchten? Of ben je bereid om er alles aan te doen om weer een goede relatie op te bouwen? Zo ja, doe het dan ook echt! Wij helpen jullie dan om te bereiken wat voor jullie zo belangrijk is. Plan direct online een afspraak in bij een van onze therapeuten. Wil je liever telefonisch een afspraak inplannen of heb je vragen over ons behandelaanbod, zoals EMDR in Nijmegen? Bel dan naar 06-423 056 56.

Maak een afspraak