• Ons team van therapeuten staat voor jou klaar || Géén wachtlijst || Ook beschikbaar in de avonduren

Vragen over tarieven of vergoedingen?

Mijn naam is Sharda en ik ben het aanspreekpunt van PsyExperts. Ik help je graag verder wanneer je vragen hebt over onze tarieven en/of vergoedingen, of wanneer je aan afspraak wilt maken met een van onze therapeuten. Je kunt mij bereiken op 06 – 42305656 of door een mailtje te sturen naar secretariaat@psyexperts.nl Ik neem binnen 24 uur contact met jou op.

Tarieven

Individuele therapie

Een individueel consult bij Psyexperts kost €95,- per individuele enkele sessie. Een individuele sessie bij een van onze basispsychologen duurt 60 minuten. Een sessie bij een van onze GZ-psychologen bedraagt 45 minuten.

Relatietherapie

Bij relatietherapie bestaat de therapie uit twee deelnemers en één psycholoog / relatietherapeut. De kosten voor één sessie relatietherapie bedragen €59,- per sessie per deelnemer voor een sessie van 60 minuten. Voor een sessie van 100 minuten bedragen de kosten € 89,- per deelnemer.

Vergoedingen

Basispsychologen

Wij worden bij de meeste Zorgverzekeraars grotendeels vergoed vanuit de aanvullende verzekering, op basis van onze beroepsverenigingen het NVPA, VBAG en het NFG. Meestal gebeurt dit vanuit het ‘alternatieve geneeswijzen’ budget. Wij hebben geen wachtlijst, je hoeft geen verwijzing te hebben van de huisarts en het verplichte eigen risico wordt niet aangesproken. In veel gevallen ben je dan ook voordeliger uit bij ons dan bij bijvoorbeeld grotere instellingen. Wil je zeker weten wat je vergoedt krijgt vanuit de aanvullende verzekering? Neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar.

De betaling dient te worden voldaan na afloop van iedere sessie. Dit kan contant of per pin. Wanneer je de kosten wenst te declareren bij jouw Zorgverzekeraar maken wij voor jou een overzichtsfactuur.

GZ-psychologen

De individuele sessies van GZ-psychologen worden vergoed vanuit de generalistische Basis-GGZ (voor meer informatie en de exacte vergoeding; neem contact op met jouw Zorgverzekeraar). Je hebt dan wel een verwijzing nodig van jouw huisarts. Je betaalt in dit geval geen eigen bijdrage. Het eigen risico van €385,- wordt wel aangesproken.

Overige informatie

Een afspraak afzeggen?

Bij het afzeggen van een afspraak binnen 24 uur vóór een sessie, wordt er €55,- in rekening gebracht. Tijd en ruimte zijn namelijk voor jou gereserveerd. Wij hopen dan ook op je begrip hiervoor.

Contracten met Zorgverzekeraars

Rita, Sofie en Erna hebben voor 2019 contracten met alle Zorgverzekeraars. 

Wachtlijsten GZ-Psychologen

Rita: 8 weken
Erna: 8 weken
Sofie: 8 weken
Janet: cliëntenstop