Kosten en vergoedingen

Gedeeltelijke Vergoeding

Wij worden bij de meeste zorgverzekeraars deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering, op basis van onze beroepsverenigingen het NVPAVBAG, VIT, NFG en LVPW. Een afspraak bij Bram wordt (nog) niet vergoed door de aanvullende verzekering.

Wij hebben geen wachtlijst, je hoeft geen verwijzing te hebben van de huisarts en het verplichte eigen risico wordt niet aangesproken. Relatietherapie en coaching worden vaak niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Wil je zeker weten wat je vergoed krijgt vanuit de aanvullende verzekering?  Neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar.

Na afloop van de sessie ontvang je een online betaallink via de email, contant afrekenen kan ook. Wanneer je de kosten wenst te declareren bij jouw zorgverzekeraar maken wij voor jou een overzichtsfactuur.

Wij willen iedereen adviseren om een aanvullende verzekering af te sluiten bij de jaarlijkse zorgverzekering keuze. Wij vallen onder het kopje ‘’alternatieve geneeswijzen’’. De vergoeding hangt af van de verzekeraar. Via https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen kun je bekijken welke verzekeraars onze therapeuten vergoeden.

Daarnaast vergoeden werkgevers steeds vaker de kosten voor hun werknemers. PsyExperts heeft inmiddels een behoorlijk aantal trajecten lopen. Indien gewenst kan ons secretariaat contact opnemen met je werkgever/leidinggevende om een en ander toe te lichten. Indien je een eigen bedrijf hebt, zijn deze kosten ook op te geven bij de belastingdienst al zijnde coaching. Relatietherapie en coaching worden vaak niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Tarieven psycholoog / therapeut 

Soort therapie Aantal minuten Kosten
Individuele therapie 60 minuten €99
Individuele therapie 45 minuten €82
Relatietherapie 60 minuten €69 p.p.
Coaching individueel 60 minuten €124 (incl. btw)
Coaching relatietherapie 60 minuten €87 p.p. (incl. btw)
Bedrijfscoaching Traject 60 minuten €140 (incl. btw)
Huisbezoek 60 minuten €135

Een afspraak afzeggen?
Bij het afzeggen van een afspraak binnen 24 uur vóór een sessie, wordt er €66,- in rekening gebracht. Tijd en ruimte zijn namelijk voor jou gereserveerd. Wij hopen dan ook op je begrip hiervoor. Kijk hier voor meer informatie over het annuleren.

Kosten en vergoedingen

Tarieven
Individuele therapie

60 min €99
Individuele therapie
45 min €82
Relatietherapie
60 min  €69 p.p.
Coaching individueel
60 min  €124 (inclusief btw)
Coaching relatietherapie
60 min  €87 p.p. (inclusief btw)
Bedrijfscoaching Traject
60 min €140 (inclusief btw)
Huisbezoek
60 min €135

Wij hebben geen wachtlijst, je hoeft geen verwijzing te hebben van de huisarts en het verplichte eigen risico wordt niet aangesproken. Relatietherapie en coaching worden vaak niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Wil je zeker weten wat je vergoed krijgt vanuit de aanvullende verzekering?  Neem dan contact op met jouw zorgverzekeraar.

Na afloop van de sessie ontvang je een online betaallink via de email, contant afrekenen kan ook. Wanneer je de kosten wenst te declareren bij jouw zorgverzekeraar maken wij voor jou een overzichtsfactuur.

Een afspraak afzeggen?
Bij het afzeggen van een afspraak binnen 24 uur vóór een sessie, wordt er €66,- in rekening gebracht. Tijd en ruimte zijn namelijk voor jou gereserveerd. Wij hopen dan ook op je begrip hiervoor

Wij worden bij de meeste zorgverzekeraars deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering, op basis van onze beroepsverenigingen het NVPAVBAG, VIT, NFG en LVPW. Wij vallen onder het kopje ‘’alternatieve geneeswijzen’’. Via https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/alternatieve-geneeswijzen kun je bekijken welke verzekeraars onze therapeuten vergoeden en welk bedrag vergoed wordt.

Je zou ook bij jouw werkgever kunnen informeren naar de mogelijkheden voor een vergoeding vanuit het bedrijf waar je werkzaam bent. Er zijn veel bedrijven die de kosten voor therapie of coaching op zich nemen, wij kunnen je hierbij helpen. Je zou eventueel ook kunnen overstappen naar een andere zorgverzekeraar of een hoger pakket om meer vergoeding te krijgen voor volgend jaar.