Recensies

Bij Psyexperts is geen wachtlijst en kun je snel geholpen worden.
Mijn therapeute Irma is doortastend, praktisch en invoelend. Door de betrokkenheid en de aandacht aangaande wie je bent en wat je bezighoudt op de persoon gericht, maatwerk, kijk je goed samen naar de situatie. Hierdoor krijg je inzicht in eigen klacht en vragen en kun je op eigen kracht weer verder.

In het begin had Irma de therapeutische rol, nu de coachende rol. Zij kijkt op een andere wijze naar dingen, het probleem wordt vanuit verschillende hoeken bekeken. Ze reikt praktische tools aan om verder te komen en die ook direct zelf toe te passen zijn.

Ik heb met behulp van Irma en de effectieve behandelingen mijn lichamelijke klacht, die ook psychisch begon te worden, weer grip gekregen op de situatie. Daarnaast zijn lichaam en geest weer beter in balans en zorg ik goed voor mezelf. Als ik hun hulp niet had gehad, had het proces langer geduurd. In een lastige situatie is een andere mindset nodig.

Ik zou Psyexperts zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een professional!

Marianne, Werkzaam bij Tennet (1/3)

In 2017 ben ik begonnen aan de EMDR therapie bij Psy Experts te Nijmegen, gegeven
door Yvonne van Terheijden. Bij het eerste contact was het meteen al heel fijn dat er geen wachtlijst was,en ik direct terecht kon.

Ik kwam Bij Yvonne met de vraag, beter leren omgaan met prikkels van buiten af.
En voor de EMDR (trauma verwerking) om de oude situatie te leren los laten, en ruimte te creëren voor nieuwe ervaringen.
Hierbij hebben Yvonne en Psy Experts mij enorm geholpen, de sessies waren erg duidelijk, rustgevend en voelde me erg serieus genomen.

Mede hier door heb ik handvaten mee gekregen, meer inzicht en voornamelijk de erkenning van het mogen zijn wie ik ben.
En ook de HSP dag geregeld door Psy Experts heeft veel toe mogen voegen aan het serieus nemen van mijn spirituele zijn en hooggevoeligheid.
Hierbij wil ik nogmaals laten weten ontzettend dankbaar te zijn voor de professionele en warme zorg van Psy Experts.

Saïda, Re-integratie in de maatschappij (2/3)

Ik had meteen een goede ervaring met Psy Experts toen ik telefonisch contact met ze opnam om informatie te verkrijgen en te ervaren of ze mij konden helpen. Het is prettig als je op zoek bent naar de juiste ondersteuning/ hulp dat mensen al bij het begin van het contact jouw hulpvraag serieus nemen. En dat ze laten zien dat ze gaan kijken welke hulp het beste bij jou aan zou kunnen sluiten.

Ik heb het als een verademing gevoelt dat mijn therapeut bij de eerste sessie al liet zien dat ze zicht had op de zaken waar ik al lang mee stoeide. Ook al wist ze nog maar klein stukje van mijn innerlijke worsteling, ze wist al snel de vinger op de zere plek te drukken.

Wanneer iemand je zo goed kan volgen in je gevoel en daar zo’n passende benadering en werkwijze bij kan toepassen dan heb je iets heel belangrijks gewonnen. Ik heb Psy Experts al aangeraden bij iemand anders om hun doeltreffende en prettige hulp en dat zou ik zo weer doen.

Sanne, (3/3)

Contact met Psyexperts

Wil jij contact opnemen met PsyExperts over de mogelijkheden bij ons, of heb je een vraag? Dat kan via de contactpagina op PsyExperts.

Wil je liever zelf een afspraak inplannen bij een van onze therapeuten ? Klik dan op de button hieronder.

Maak afspraak

Waarom PsyExperts

  • Vergoeding is mogelijk

  • Met en zonder doorverwijzing mogelijk

  • Geen wachtlijst

  • Ook in de avonduren beschikbaar

  • Specialisten voor allerlei soorten klachten

  • Zorg op maat voor jou

Ondersteuning bij PsyExperts

Wanneer je last ervaart van klachten zoals hierboven genoemd, zul je het leven als behoorlijk stressvol, zwaar en misschien zelfs verwarrend ervaren. Alsof jij of jouw leven even ‘in de knoop zit’. Je hebt dan iemand nodig die die knoop voor je kan ‘ontwarren’ – die je richting en steun geeft.

Bij PsyExperts gebruiken we niet standaard één therapievorm voor hetzelfde soort klachten, maar we kijken echt naar jou als persoon. Want iedereen is anders en waar jouw buurman (bij wijze van spreken) baat bij heeft, werkt niet per definitie het beste voor jou.

Samen met jou kijken we naar wie jij bent, wat er allemaal speelt en wat jij nodig hebt. Het is voor ons een mooie uitdaging om de therapie volledig op jou af te stemmen. We stellen samen duidelijke doelen op en controleren regelmatig of we op de juiste weg zitten. Zo houden we een vinger aan de pols tijdens jouw proces en kunnen we je goed ondersteunen.

Vragen of wil je een afspraak maken ?

Neem dan contact met ons op

  • 06–42305656

Ik help jou graag

Sharda Praktijkassistente

Mijn naam is Sharda en ik ben de praktijkassistente van PsyExperts. Als je contact opneemt met PsyExperts dan help ik je graag verder met de juiste keuze voor therapeut en een behandeling. Je kunt mij bereiken op 06 – 42305656 of door een mailtje te sturen naar secretariaat@psyexperts.nl.

Je kunt ook zelf je afspraak inplannen via onderstaande button.

Afspraak maken