• Ons team van therapeuten staat voor jou klaar || Géén wachtlijst || Ook beschikbaar in de avonduren

Gemma

Mijn naam is Gemma Gugelot, ik woon in Nijmegen samen met mijn man. We hebben 3 kinderen ( 1 meisje, 2 jongens) die inmiddels op zichzelf wonen. Ik heb meer dan 25 jaar met veel plezier als juf gewerkt op een basisschool. Vorig jaar heb ik besloten hiermee stoppen en me te gaan toeleggen op individuele begeleiding ( of in kleine groepjes) en dan met name op het gebied van hoog sensitiviteit., ik heb hiervoor een opleiding gevolgd als HSP deskundige. Ook ben ik coach in faalangst en weerbaarheid. Tevens ben ik rouw en verlies coach voor kinderen en volwassenen.  Het geeft me veel voldoening kinderen te kunnen helpen, ik krijg er veel energie van. Ik heb meerdere hobby’s, houd veel van sporten, lezen, puzzelen en bridgen .Ik kan erg genieten van op stap gaan, zowel samen als met het hele gezin. Lekker eten, fietsen, wandelen en op vakantie gaan naar Italië vind ik erg leuk.

Category:

Description

Therapiestijl & Contact

Ik vind het vooral belangrijk om samen op zoek te gaan naar de manier die het best past bij de cliënt. Ik maak veel gebruik van ontspannings- en visualisatieoefeningen. Dit vooral om hoog sensitieve mensen te leren:- zichzelf te beschermen tegen alle binnenkomende prikkels, – grenzen aan te geven en te bewaken, – heftige emoties te leren verwerken zodat ze kunnen worden losgelaten. Ik vind het een groot voordeel dat ik zelf ook hoogsensitief ben, zodat ik als geen ander weet wat het voor je kan betekenen. Ik vind het vooral heel belangrijk dat je niet alleen de lasten, maar ook de lusten van HS leert ervaren, die zijn er namelijk zeker ook. Ik vind het ook van groot belang de cliënt het vertrouwen te geven dat er iets aan te doen is, dat het goed komt.

Contact opnemen

Via de contactpagina kun je direct contact opnemen, of je kunt ons bellen op 06 – 42305656. Heb je liever dat wij je terugbellen, laat dan hieronder je gegevens achter.

Additional information

Locatie

Nijmegen

expertise

Burn-out, Hooggevoeligheid, Kind en Jeugd, Rouwverwerking, Slaapproblemen

kwalificatie

Kindertherapeut