• Ons team van therapeuten staat voor jou klaar || Géén wachtlijst || Ook beschikbaar in de avonduren

Onze psychologen in Arnhem

Herken jij jezelf in het volgende:

 • Geen puf meer en somber?
 • Ben je lusteloos, moe, op?
 • Slaap je slecht, of heb je het gevoel dat je niet uitgerust wakker wordt?
 • Of durf je bepaalde dingen niet meer, en voel je je beperkt daardoor?
 • Moeilijkheden binnen je relatie?
 • Hoogsensitief?
 • Ben jij jezelf als het ware ‘kwijtgeraakt’…

… of zijn er andere dingen waar je last van hebt?

Dan kunnen wij jou helpen. Welkom op de pagina van PsyExperts Arnhem.

Waarom PsyExperts

Vergoeding is mogelijk

Met en zonder doorverwijzing mogelijk

Geen wachtlijst

Ook in de avonduren beschikbaar

Specialisten voor allerlei soorten klachten

Zorg op maat voor jou

Ondersteuning bij PsyExperts

Wanneer je last ervaart van klachten zoals hierboven genoemd, zul je het leven als behoorlijk stressvol, zwaar en misschien zelfs verwarrend ervaren. Alsof jij of jouw leven even ‘in de knoop zit’. Je hebt dan iemand nodig die die knoop voor je kan ‘ontwarren’ – die je richting en steun geeft.

Bij PsyExperts gebruiken we niet standaard één therapievorm voor hetzelfde soort klachten, maar we kijken echt naar jou als persoon. Want iedereen is anders en waar jouw buurman (bij wijze van spreken) baat bij heeft, werkt niet per definitie het beste voor jou.

Samen met jou kijken we naar wie jij bent, wat er allemaal speelt en wat jij nodig hebt. Het is voor ons een mooie uitdaging om de therapie volledig op jou af te stemmen. We stellen samen duidelijke doelen op en controleren regelmatig of we op de juiste weg zitten. Zo houden we een vinger aan de pols tijdens jouw proces en kunnen we je goed ondersteunen.

Wat kunnen wij jou bieden?

Door onze brede opleiding en gevolgde bijscholingen kunnen we putten uit veel therapievormen, die we samensmeden tot een pakket dat speciaal voor jou op maat gemaakt is. Even een paar voorbeelden:

 • Cognitieve Gedragstherapie – negatieve gedachten bijstellen en gedrag veranderen
 • Ontspanningstraining – stress of paniekklachten verminderen
 • Mindfulness en Focusing – om leren gaan met (nare) gevoelens, aandacht focussen
 • EMDR – de emotionele lading van een trauma of een nare ervaring afhalen
 • ACT – acceptatie van gedachten / emoties geeft ruimte voor genieten van het leven
 • EFT bij relatietherapie – verbinden op gevoelsniveau zodat patronen binnen de relatie voor eens en voor altijd doorbroken worden

Giel Dietzenbacher – Praktijkhouder PsyExperts

Welke klacht jij ook hebt…

Of je nu last hebt van relatieproblemen, eetproblematiek, burn-out, een trauma, angst, onzekerheid, rouw- of verliesverwerking, een depressie, spanningsklachten of slaapproblemen – wij zijn er voor je. Vaak komen mensen ook naar ons omdat ze om willen leren gaan met hoogsensitiviteit. Of omdat ze zich eenzaam, in de steek gelaten of slecht behandeld voelen. Maar ook als je geen duidelijke klacht hebt maar wel voelt dat je meer uit het leven wilt halen, kun je goed bij ons terecht! In onze therapie kijken we sowieso altijd naar wat je wèl wilt; wat je voldoening geeft in het leven. Hoe dichter je bij het plaatje van jouw ideale leven in de buurt kunt komen, hoe beter jij je zult voelen. Daar gaan we voor.

Over onze Therapeuten

Onze psychologen zijn niet stoffig of zweverig, maar echt van deze tijd en met een open en directe houding. Ze zijn thuis in alle soorten mentale klachten en staan naast je, wat jouw klacht ook is. Ze vinden niets te vreemd of ‘te klein’ om voor te komen. Ze zijn er ook niet om te oordelen, maar puur en alleen om je te helpen. Wel houden ze je een spreekwoordelijke spiegel voor als dat nodig is.

We stellen ons graag aan jou voor

Wat maakt dat het werkt?

Doordat we de therapie helemaal op jou afstemmen en werken met psychologen die goed opgeleid zijn en ervaring hebben met jouw klachten en hulpvraag. Je therapeut kent jouw probleem en weet waar je zoal mee worstelt in het dagelijks leven.

Welke resultaten kun je verwachten?

Wij leren je geen trucjes maar pakken de kern van jouw klachten aan. We laten zowel je gedrag, je gedachten als ook jouw gevoel aan bod komen. Dit geeft namelijk het beste resultaat en zorgt ervoor dat je niet snel terugvalt in oude patronen. Meestal merk je al na een paar sessies dat je vooruitgang boekt. Uiteraard hangt het resultaat wel samen met jouw eigen inzet.

Wil je graag aan de slag en zo snel mogelijk weer kunnen genieten van jouw leven? Neem dan contact op met onze praktijkassistente Sharda Sampat:

Ik help jou graag

Mijn naam is Sharda en ik ben het aanspreekpunt van Psyexperts. Als je contact opneemt met Psyexperts dan help ik je graag verder met de juiste keuze voor therapeut en een behandeling. Je kunt mij bereiken op 06 – 42305656 of door een mailtje te sturen naar secretariaat@psyexperts.nl.

Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met jou op.