• Ons team van therapeuten staat voor jou klaar || Géén wachtlijst || Ook beschikbaar in de avonduren

Kindertherapie

Je worstelt ergens mee. Misschien heb je vervelende gedachten en maakt dat je onzeker of bang. Misschien heb je het gevoel dat niemand er voor je is als je ergens mee zit. Misschien vind je het moeilijk om je plek te vinden bij vriendjes of op school. Je voelt je anders en alleen, hebt snel ruzie of wordt gepest. Of misschien is er wel iets anders waardoor je het even moeilijk hebt. Wat het ook is, wij kunnen je helpen.

Wat is er aan de hand?

Er zijn veel dingen die er voor kunnen zorgen dat je het even allemaal te moeilijk vindt: Misschien is er iets gebeurd in je gezin, op school of met je vriendjes. Misschien hebben er mensen erg vervelend tegen je gedaan of zijn er erge dingen gebeurd. Misschien vind je moeilijk aansluiting met andere kinderen en ben je eenzaam of word je zelfs gepest. Misschien ben je wel erg druk in je hoofd, kun je je moeilijk concentreren en dingen afmaken. Zeker als je een open en gevoelig kind bent, kunnen dingen je heel erg van slag brengen. Wat het ook is, het kan je erg onzeker maken en ervoor zorgen dat je je onzeker voelt of dat je je in je eigen wereldje terugtrekt.

Kindertherapie bij Psyexperts

Psyexperts helpt je graag en daarvoor wil ik je graag leren kennen. Ik kom naast je staan en ga vooral goed luisteren. Waar loop je tegenaan en wat hebben jullie al geprobeerd? Ik onderwerp je niet aan een therapie maar probeer te voelen wat je nodig hebt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een eerste gesprek zijn ouder(s) en kind welkom. Het kan zijn dat ik ook even met ouder(s) of kind apart wil spreken. Samen gaan we dan aan de slag. Na enkele gesprekken zie ik dan meestal al een grote vooruitgang. Er niet meer alleen voor staan kan vaak al veel betekenen. De therapie en duidelijke aanwijzingen voor thuis doen de rest. Ik ben blij dat ik al veel kinderen op deze manier heb kunnen helpen.