Hoe kan PsyExperts je helpen met je angst?

Wij luisteren naar je verhaal en kijken wat de oorsprong is van je angst. Aan de hand daarvan gaan we aan de slag. We geven inzichten in wat er aan de hand is en kijken samen hoe je irreële gedachten kunt vervangen door reële, helpende gedachten. We leren je een effectieve ontspanningsmethode aan en leren je om je hoofd stil te zetten. En dan gaan we je trainen in de situaties waarin je angst ervaart. We bouwen hiermee rustig op. We kunnen gebruik maken van imaginaire Exposure (waarbij je de situaties in je hoofd afspeelt) of van Exposure via een Virtual Reality bril

Wanneer de lading te hoog oploopt kunnen wij EMDR inzetten, een ontladingsmethode die erg goed werkt.

Waarom PsyExperts

  • Deels vergoed met aanvullende verzekering

  • Met en zonder doorverwijzing mogelijk

  • Specialist in verschillende klachten

  • Zorg op maat voor jou

PsyExperts

Ondersteuning bij PsyExperts

Wanneer je last ervaart van klachten zoals hierboven genoemd, zul je het leven als behoorlijk stressvol, zwaar en misschien zelfs verwarrend ervaren. Alsof jij of jouw leven even ‘in de knoop zit’. Je hebt dan iemand nodig die die knoop voor je kan ‘ontwarren’ – die je richting en steun geeft.

Bij PsyExperts gebruiken we niet standaard één therapievorm voor hetzelfde soort klachten, maar we kijken echt naar jou als persoon. Want iedereen is anders en waar jouw buurman (bij wijze van spreken) baat bij heeft, werkt niet per definitie het beste voor jou.

Samen met jou kijken we naar wie jij bent, wat er allemaal speelt en wat jij nodig hebt. Het is voor ons een mooie uitdaging om de therapie volledig op jou af te stemmen. We stellen samen duidelijke doelen op en controleren regelmatig of we op de juiste weg zitten. Zo houden we een vinger aan de pols tijdens jouw proces en kunnen we je goed ondersteunen.