Hulp bij

Klachten

Voor ondersteuning bij je klachten, maar ook voor inzicht in wie je bent, voor coaching, zingeving, persoonlijke groei of voor het trainen van vaardigheden (bijv assertiviteit, loslaten, communicatie) ben je bij ons meer dan welkom

 Hieronder staan een aantal klachten die PsyExperts, met een specialistische aanpak, kan behandelen. Het kan zijn dat jij je niet helemaal herkent in een klacht omdat je net wat andere gevoelens ervaart. Neem vrijblijvend contact op met onze Praktijkassistente Sharda. Zij kan je het e.e.a. toelichten en samen met jou kijken naar eventuele afspraakmogelijkheden.

Daarnaast helpen wij met de angst en onzekerheid omtrent corona. Lees hier meer over wat kun je doen om deze Corona crisis zo goed mogelijk te doorstaan en hoe Psyexperts je kan helpen bij deze angst

Angst voor Corona

Depressie

Meer informatie

Rouwverwerking

Meer informatie

Hooggevoeligheid

Meer informatie

Burn-out

Meer informatie

Eetproblematiek

Meer informatie

Onzekerheid

Meer informatie

Trauma

Meer informatie

Angst

Meer informatie

Eenzaamheid

Meer informatie

Relatieproblemen

Meer informatie

Stress en onrust

Meer informatie

Slaapproblemen

Meer informatie

Waarom PsyExperts

  • Geen wachtlijst

  • Vergoede zorg: behandeling door GZ-psychologen wordt vergoed vanuit basisverzekering; overige behandeling wordt (deels) vergoed vanuit aanvullende verzekering

  • Met en zonder doorverwijzing mogelijk

  • Ook in de avonduren beschikbaar

  • Nieuw: Virtual Reality therapie (Angst en trauma)

  • Breed aanbod evidenced based therapievormen: ACT, EMDR, Cognitieve gedragstherapie, Mindfulness

  • Zorg op maat voor jou

  • Dagelijks bereikbaar tot 21.00

PsyExperts

Ondersteuning bij PsyExperts

Wanneer je last ervaart van klachten zoals hierboven genoemd, zul je het leven als behoorlijk stressvol, zwaar en misschien zelfs verwarrend ervaren. Alsof jij of jouw leven even ‘in de knoop zit’. Je hebt dan iemand nodig die die knoop voor je kan ‘ontwarren’ – die je richting en steun geeft.

Bij PsyExperts gebruiken we niet standaard één therapievorm voor hetzelfde soort klachten, maar we kijken echt naar jou als persoon. Want iedereen is anders en waar jouw buurman (bij wijze van spreken) baat bij heeft, werkt niet per definitie het beste voor jou.

Samen met jou kijken we naar wie jij bent, wat er allemaal speelt en wat jij nodig hebt. Het is voor ons een mooie uitdaging om de therapie volledig op jou af te stemmen. We stellen samen duidelijke doelen op en controleren regelmatig of we op de juiste weg zitten. Zo houden we een vinger aan de pols tijdens jouw proces en kunnen we je goed ondersteunen.

Vragen of wil je een afspraak maken ?

Neem dan contact met ons op

Afspraak maken / Contact

Sharda Praktijkassistente

Mijn naam is Sharda en ik ben de praktijkassistente van Psyexperts. Als je een afspraak wilt maken neem dan contact met mij op. Zo help ik je graag verder met de juiste behandeling en therapeut. Ik kan je bij Sofie of Rita op de wachtlijst zetten of kijken welke therapeut direct plek voor je heeft. Je kunt ook online een afspraak maken bij de therapeuten die vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering via onderstaande knop. Zodra de afspraak is gemaakt krijg je een bevestiging op je mail.

Wil je liever een afspraak maken via een contactformulier? Klik dan op onderstaande button zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Je kunt mij bereiken op 06–42305656 of door een mailtje te sturen naar secretariaat@psyexperts.nl

Afspraak maken
Contactformulier