Hulp bij

Klachten

Je gaat naar een therapeut wanneer je mentale klachten ervaart. Klachten waardoor je niet meer in het leven kunt staan zoals je dat eigenlijk wilt. Vaak heb je dagelijks last van de klachten en, in sommige gevallen, merkt ook je omgeving dat. Hieronder staan een aantal klachten die PsyExperts, met een specialistische aanpak, kan behandelen. Het kan zijn dat jij je niet helemaal herkent in een klacht omdat je net wat andere gevoelens ervaart. Wil je in zo’n geval toch worden geholpen? Neem dan vrijblijvend contact op en we bespreken wat we voor jou kunnen doen.

Depressie

Meer informatie

Rouwverwerking

Meer informatie

Hooggevoeligheid

Meer informatie

Burn-out

Meer informatie

Eetproblematiek

Meer informatie

Onzekerheid

Meer informatie

Trauma

Meer informatie

Angst

Meer informatie

Eenzaamheid

Meer informatie

Relatieproblemen

Meer informatie

Stress en onrust

Meer informatie

Slaapproblemen

Meer informatie

Waarom PsyExperts

  • Vergoeding is mogelijk

  • Met en zonder doorverwijzing mogelijk

  • Geen wachtlijst

  • Ook in de avonduren beschikbaar

  • Specialisten voor allerlei soorten klachten

  • Zorg op maat voor jou

PsyExperts

Ondersteuning bij PsyExperts

Wanneer je last ervaart van klachten zoals hierboven genoemd, zul je het leven als behoorlijk stressvol, zwaar en misschien zelfs verwarrend ervaren. Alsof jij of jouw leven even ‘in de knoop zit’. Je hebt dan iemand nodig die die knoop voor je kan ‘ontwarren’ – die je richting en steun geeft.

Bij PsyExperts gebruiken we niet standaard één therapievorm voor hetzelfde soort klachten, maar we kijken echt naar jou als persoon. Want iedereen is anders en waar jouw buurman (bij wijze van spreken) baat bij heeft, werkt niet per definitie het beste voor jou.

Samen met jou kijken we naar wie jij bent, wat er allemaal speelt en wat jij nodig hebt. Het is voor ons een mooie uitdaging om de therapie volledig op jou af te stemmen. We stellen samen duidelijke doelen op en controleren regelmatig of we op de juiste weg zitten. Zo houden we een vinger aan de pols tijdens jouw proces en kunnen we je goed ondersteunen.

Vragen of wil je een afspraak maken ?

Neem dan contact met ons op

  • 06–42305656

Ik help jou graag

Sharda Praktijkassistente

Mijn naam is Sharda en ik ben de praktijkassistente van PsyExperts. Als je contact opneemt met PsyExperts dan help ik je graag verder met de juiste keuze voor therapeut en een behandeling. Je kunt mij bereiken op 06 – 42305656 of door een mailtje te sturen naar secretariaat@psyexperts.nl.

Je kunt ook zelf je afspraak inplannen via onderstaande button.

Afspraak maken