Onze behandelmethodes

Klik op de behandelmethode voor meer informatie. Liever telefonisch contact? Neem dan contact op met onze praktijkassistente Sharda.

Hulp bij verschillende klachten

Hieronder staan een aantal klachten die PsyExperts, met een specialistische aanpak, kan behandelen. Heb je een klacht die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op.

PsyExperts is specialist

Wij behandelen veel verschillende klachten en zijn daarbij specialist in o.a. burn-out, depressie, stress, trauma en relatieproblematiek. Klik op de klacht voor meer informatie

PsyExperts is specialist

Wij behandelen veel verschillende klachten en zijn daarbij specialist in o.a. burn-out, depressie, stress, trauma en relatieproblematiek. Klik op de klacht voor meer informatie.

Ondersteuning bij PsyExperts

Wanneer je last ervaart van klachten zoals hierboven genoemd, zul je het leven als behoorlijk stressvol, zwaar en misschien zelfs verwarrend ervaren. Alsof jij of jouw leven even ‘in de knoop zit’. Je hebt dan iemand nodig die die knoop voor je kan ‘ontwarren’ – die je richting en steun geeft.

Bij PsyExperts gebruiken we niet standaard één therapievorm voor hetzelfde soort klachten, maar we kijken echt naar jou als persoon. Want iedereen is anders en waar jouw buurman (bij wijze van spreken) baat bij heeft, werkt niet per definitie het beste voor jou.

Samen met jou kijken we naar wie jij bent, wat er allemaal speelt en wat jij nodig hebt. Het is voor ons een mooie uitdaging om de therapie volledig op jou af te stemmen. We stellen samen duidelijke doelen op en controleren regelmatig of we op de juiste weg zitten. Zo houden we een vinger aan de pols tijdens jouw proces en kunnen we je goed ondersteunen.

Waarom PsyExperts

  • Deels vergoed met aanvullende verzekering

  • Met en zonder doorverwijzing mogelijk

  • Geen wachtlijst

  • Specialist in verschillende klachten

  • Zorg op maat voor jou