Volg EMDR in Nijmegen en omgeving

Heb je last van onzekerheid, angst, boosheid, neerslachtigheid, eenzaamheid, verdriet of overbelasting? Wij kunnen je helpen door middel van diverse bewezen effectieve therapievormen bij ons in de praktijk in Nijmegen, zoals EMDR. De volledige term is ‘Eye Movement Desensitization and Reprocessing’ Therapie. Samen kunnen we kijken welke therapievormen bij jou aansluiten. Bij PsyExperts gebruiken wij niet standaard één therapievorm voor dezelfde soort klachten, maar kijken wij echt naar jou als persoon. Ondersteuning door middel van verwerkingstherapie met EMDR is één van onze specialisaties. EMDR is een revolutionaire methode om snel de lading af te halen van nare of traumatische ervaringen. Ook kan EMDR ingezet worden om negatieve denkbeelden of blokkades op te heffen. Ben je benieuwd hoe onze cliënten uit omgeving Nijmegen EMDR hebben ervaren? Lees de recensies om een indruk te krijgen!

Maak een afspraak

Werkwijze bij EMDR in Nijmegen en omgeving

Heb je een traumatische ervaring meegemaakt of heb je last van negatieve denkbeelden of blokkades? Waarschijnlijk kan de therapievorm EMDR in Nijmegen jou van je klachten afhelpen. Om zeker te weten welke therapievorm bij jou past, bepaal je eerst altijd met je psycholoog welke therapie je gaat volgen. Wanneer je besluit EMDR te volgen gaan wij kijken waar precies de lading zit en wat de negatieve denkbeelden en gevoelens zijn die je eraan over hebt gehouden. Voel je nog steeds het gevaar? Of ben je erg boos of machteloos? En voel je je minderwaardig of schuldig? Nadat wij de lading hebben weggewerkt gaan wij je hersenen als het ware herprogrammeren. Wij gaan focussen op wat je wil voelen en hoe je weer een gevoel van controle terugkrijgt. Wil je een afspraak inplannen bij een psycholoog in Nijmegen voor het volgen van EMDR of wil je meer weten over relatietherapie in Nijmegen? Vul het contactformulier in of plan zelf direct een afspraak in!

Contact ons

Waarom verwerkingstherapie bij PsyExperts volgen

De vorm van EMDR in Nijmegen die wij aanbieden werkt zo goed omdat we gebruik maken van een Mindful Exposure oefening. Hierdoor kun je beter aanvoelen wat je lichaam jou vertelt. Verder passen wij de EMDR efficiënter toe dan hoe deze standaard wordt aangeboden. Naast EMDR kunnen wij andere technieken, zoals Visual Schema Displacement Therapy, inzetten die de werking van EMDR versterken. Bovendien leren we je een verwerkingstechniek aan die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Wil je direct beginnen met EMDR in Nijmegen? Neem contact op met Sharda, de praktijkmanager van PsyExperts om een afspraak in te plannen. Bel Sharda op 06-423 056 56 of mail naar secretariaat@psyexperts.nl.

Neem contact op